Project Description

אלגנטיות ויצירתיות – בעיצוב בית פרטי בנס ציונה בסגנון מודרני 

עיצוב בית פרטי בנס ציונה

אני גאה להציג בפניכם פרויקט נוסף שלי, עיצוב בית משפחה פרטי בעיר נס ציונה. מדובר בבית בין 2.5 קומות הכולל את קומת הכניסה לבית (מבואה, סלון, פינת אוכל ומטבח), חצי קומת מרתף, קומת ביניים (קומת הספרייה והפסנתר, הכוללת גם את שירותי האורחים), וקומת החדרים עצמם.

דיירי הבית, זוג הורים ושלושה ילדים מתבגרים, גרו בבית למעלה מ-20 שנים. את תהליך כניסתם לבית הם עשו ללא ליוו של מעצבת תוך בחירות אישיות שלהם, אך עתה, לאחר 20 שנה, הם ביקשו לחדש את מראה הבית ולעדכנו לסגנון החיים שלהם. הם ביקשו שאעצב עבורם בית בסגנון מודרני מעודכן, עיצוב בסגנון אלגנטי מוקפד, ושכמו בתים אחרים שעיצבתי – שאקפיד לתת בו תחושת ביתיות נעימה וחמימה.

הבית עבר תהליך של שיפוץ כללי שכלל:

  • תכנון ועיצוב חדרי הרחצה בבית (יחידת הורים, חדר רחצה כללי, שירותי אורחים, חדר שירות וכביסה)החלפת כל דלתות הפנים בבית והחלפת דלת כניסה ראשית לבית
    צביעה מחדש של כל הבית
  • התקנת פרקט בקומת החדרים, קומת הביניים (כולל מדרגות) וקומת המרתף המשמשת כחדר משפחה / טלוויזיה וכמשרד ביתי
  • תכנון ועיצוב עבודות נגרות מוזמנות בחדרי הרחצה, חדר שירות ומשרד ביתי
  • החלפת המעקה הישן והתקנת מעקה חדש למדרגות הפנימיות בבית.
  • רכישת רהיטים לכל הבית והתאמת ורכישת גופי תאורה

הלקוחות שלי ביקשו שאת חדר השינה הפרטי שלהם, אייחד מכל הבית ואעצב כחדר אלגנטי במלון בוטיק מוקפד ביותר. בחדר יש חלון רחב ממנו נשקף עץ יפהפה. הגוון הירוק העז של העץ היווה לי מקור השראה בבחירת פלטת הצבעים לחדר, מתוך מחשבה להכניס את החוץ לפנים. על קיר החלון "הלבשתי" וילון לאורכו של כל הקיר. המראה יצר תחושת אורך לקיר ומראה אלגנטי לכל החדר. במקום שידות צד, בחרתי בסט של שולחנות צד בגוונים מתאימים, וכמובן טפט בגוון ירקרק שהוסיף אלגנטיות למראה החדר. גופי תאורה מעוצבים לקריאה, התלויים מהתקרה בצדי המיטה, ביחד עם בחירות טקסטיל מושלמות לחדר, יצרו את מראה החדר הייחודי שלפניכם.

בסלון הבית, עמד קיר דומיננטי וארוך שעמד בשיממונו ודרש התייחסות עיצובית נאותה. בחרתי להדגיש אותו באמצעות חיפוי בטון מיקרוטופינג. על קיר זה, עיצבתי סדרה של גופי תאורה בעלי צורות אמורפיות המצופים זהב. גופי תאורה אלה משמשים לאווירה והם כפסל עיצובי לקיר הסלון. השילוב בין  המראה ה"בראשיתי" של קיר הבטון המוחלק, לבין סדרת גופי התאורה היוקרתיים והמוזהבים, יצר מראה אלגנטי וייחודי לסלון. האור היוצא מגופי התאורה ו"נזרק" אל הקיר, יוצר הילה מוזהבת לגופי התאורה, והתחושה היא של תנועה בחלל הסלון.

חלק מפריטי האקססוריז בבית, הם אוספים פרטיים שאספו בעלי הבית במהלך טיוליהם בחו"ל, והם שבו להיות חלק מהבית גם לאחר תהליך עיצוב הבית מחדש.

קומת המרתף משמשת גם כפינת משפחה וטלוויזיה וגם כמשרד ביתי. את פינת המשרד הביתי עיצבתי כך ששני בני הזוג יוכלו לעבוד בה, כשלכל אחד מהם פינת עבודה משלו. השולחן הוא שולחן ברזל ועליו פלטת זכוכית שחורה, ומדפי תצוגה ואחסון המשלבים עץ וברזל ביחד.

אתם מוזמנים לצפות בתמונות ולהתרשם. צפיה מהנה!

קרדיט צילום: סוזי לוינסון.

לפרויקטים נוספים